Over mij

Judith Strijbosch
Judith Strijbosch - Atelier de Barsend

Hoe het zover is gekomen…
Ik ben Judith Strijbosch. Toen ik voor de eerste keer in aanraking kwam met glas in randlood, was ik meteen ‘verliefd’. Na het overlijden van mijn schoonvader kreeg ik een klavertje 4 van glas in lood. Ik vond het zó mooi!
Ik ben een cursus gaan volgen en van het een kwam het ander. Ondertussen had ik al veel gemaakt, maar wat moest ik er allemaal mee?

Ik wilde al heel lang een andere tak proberen op te zetten naast ons boerenbedrijf, maar er is al zoveel, wat zou ik daar nog aan toe kunnen voegen? Ik hou van mensen en van creatief bezig, wat zou het geweldig zijn om dit te combineren.
Eerst maar eens ‘n pagina gemaakt, want er moest toch bekendheid komen en een naam. Dat is echt moeilijk, n pakkende naam, die voor mij ook iets betekend. Atelier de Barsend is afgeleid van de straat waarin wij wonen. Baarschotseweg, ‘n verbastering in plat Vlierdens, Barsend.
Dit klonk wel goed en vandaar dat mijn ateliertje sinds 28 juni 2016 “Atelier de Barsend” heet.

Je kunt bij mij terecht voor hele gezellige workshops, met vriendinnen, zussen, een bedrijfsuitje of als verrassing voor je moeder. Wil je ’t graag combineren met ’n lunch, ook dit is mogelijk. Want wat ik geweldig vind is om andere mensen een leuke dag/avond te bezorgen, dat geeft mij een goed gevoel.
Wil je iemand een bijzonder cadeau geven, ook dan kun je bij mij terecht. Samen overleggen we jouw wensen. Je mag zelf de kleuren bepalen en we kiezen een setting welke jij mooi vindt. Natuurlijk overleggen we wat je er allemaal in wil, of juist niet!
Wil je graag eens vrijblijvend info, neem dan gerust contact met me op. Zonder verplichting kan ik je dan vertellen over de mogelijkheden die er zijn.

Groetjes, Judith van Atelier de Barsend en wellicht tot ziens!

Pin It on Pinterest

Share This